едопущення випадків підпалів на сільськогосподарських угіддях та лісових масивах - важливе завдання сьогодення

едопущення випадків підпалів на сільськогосподарських угіддях та лісових масивах - важливе завдання сьогодення

20.08.15 10:59 0 528
На виконання доручення голови обласної державної адміністрацій – голови регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Михайла Загородного 18 серпня проведено селекторну нараду з начальниками районних та міських відділів УМ'С України в області щодо недопущення випадків підпалів на сільськогосподарських угіддях та лісових масивах.

Нарада проходила під головуванням начальника управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Євгена Данилюка, начальника Управління М'С України в області Миколи Семенишина, начальника обласного управління лісового та мисливського господарства 'італія Лісового, в.о. начальника Державної екологічної інспекції в області Святослава Савицького та першого заступника начальника ГУ ДСНС в області Дмитра Бондара.

' ході наради було проаналізовано ситуацію щодо пожеж у екосистемах по всій території області, у тому числі обговорено питання щодо навмисного спалювання післяжнивних залишків сільськогосподарськими підприємствами.

З початку року в області зареєстровано 110 пожеж в екосистемах, з яких 9 пожеж лісу, 8 пожеж торфу, 63 пожежі сухої трави та 30 пожеж післяжнивних залишків. Причинами такого роду пожеж є, в першу чергу, навмисні підпали, що замасковані під необережне поводження з вогнем.

: .
ֲ
3 (: 0)

в