На Хмельниччині рятувальники ДСНС переймаються пожежною безпекою навчальних закладів

На Хмельниччині рятувальники ДСНС переймаються пожежною безпекою навчальних закладів

20.08.15 10:48 0 561
18 серпня в Старокостянтинівському районі відбувся огляд навчальних закладів з метою належної їх підготовки до нового навчального року, зокрема, забезпечити належний протипожежний стан. У заході взяли участь фахівці Старокостянтинівського районного сектору ГУ ДСНС, представники Управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, керівництво районної ради та районної державної адміністрації.

Під час перевірки керівникам навчальних установ, вчителям та робочому персоналу рятувальники ДСНС нагадали основні правила пожежної безпеки в побуті та у навчальних закладах. Зокрема, фахівці Служби порятунку розповіли педагогам про небезпеку виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Важливе значення у боротьбі з вогнем відіграють первинні засоби пожежогасіння. Тож, в першу чергу, у навчальних закладах рятувальники перевірили наявність та справність вогнегасників.

Також інспектори обстежили технічний стан електромереж, приміщень котелень, утримання шляхів евакуації в належному стані, а саме – не захаращеними горючими матеріалами. Крім того, керівникам навчальних закладів нагадали, що в навчальних класах та кабінетах слід розміщувати лише предмети, необхідні для забезпечення навчального процесу, а кількість парт не має перевищувати гранично допустимої норми.

Як засвідчили результати перевірок, протипожежний стан більшості шкіл відповідає вимогам пожежної безпеки.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ