Програма заходів до Дня незалежності у Києві насичена й різноманітна,– КМДА

Програма заходів до Дня незалежності у Києві насичена й різноманітна,– КМДА

20.08.15 08:12 0 617
Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження КМДА про відзначення у столиці Дня державного прапора України та 24-річниці Незалежності.

До програми святкування увійшли як загальнодержавні, так і міські заходи, повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, 23 серпня відбудуться урочисті заходи за участю керівництва держави, а також церемонія урочистого підняття Державного прапора України біля будівлі Київської міської ради (о 10:00) та в районах міста. Під час церемонії відбудеться вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві.

Також запланований Всеукраїнський дитячий фестиваль-конкурс «Омріяна Україна очима дітей»(вул. Хрещатик, 36, на сходах біля будівлі КМДА). У Національній опері України відбудеться мистецький захід «Ніхто, крім нас». На гостей Співочого поля 23 серпня чекатиме концерт із нагоди Дня державного прапора України.

24 серпня, у День Незалежності України, відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському, вшанування пам’яті героїв Небесної сотні на вул. Інститутській. Також у районах міста покладуть квіти до пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України у ХХ столітті, загиблих учасників Революції гідності, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях.

На Майдані Незалежності та вул. Хрещатик пройде Парад незалежності. О 13:00 творчі колективи мистецьких навчальних закладів візьмуть участь у святковому концерті на головній вулиці столиці, а о 16:30 на Хрещатику розпочнеться гала-концерт.

Концертна програма за участю майстрів мистецтв і художніх аматорських колективів Києва відбудеться на Співочому полі.

На Михайлівській площі проведуть захід «День Незалежності з добровольцями й волонтерами», також пройдуть виставки, майстер-класи та концерт «Пісні Героїв».

На Софійській, Михайлівській, Контрактовій, Троїцькій, Привокзальній площах, а також біля арки Дружби народів триватимуть флеш-моби за участю зірок української сцени з нагоди Дня державного прапора та збір підписів на прапорах для відправлення їх у зону АТО.

Також у цей день у Києві можна буде відвідати різноманітні спортивні заходи. Київський міський автомотоклуб проведе на Хрещатику спортивно-презентаційну акцію «Україна єдина».

23-24 серпня кияни та гості столиці зможуть також відвідати культурно-масові заходи в парках культури та відпочинку (ПКіВ «Перемога», «Партизанська слава», Центральний, Гідропарк, Голосіївський парк ім. М. Рильського). 22-23 серпня на Андріївському узвозі відбудеться фестиваль мистецтв.

23-25 серпня на Софійській площі триватиме виставка бойових прапорів частин Збройних сил України, Національної гвардії України та Держприкордонслужби України, які брали участь в антитерористичній операції.

Із 21 серпня до 14 вересня на території Печерського ландшафтного парку триватиме міська виставка квіткових композицій, які символізують єдність та цілісність України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комфортні умови у ...
Наступна новина: Заява Волинської ...

КОМЕНТАРІ