У «ДНР» епідемія ВІЛ,на підході епідемія сифілісу

У «ДНР» епідемія ВІЛ,на підході епідемія сифілісу

20.08.15 11:45 0 621
«ДНР» на межі епідемії, яка за своїми масштабами може переплюнути всі африканські країни. Приїжджі з Росії активно користуються тим, що у решти жителів окупованих територій немає грошей, їсти хочеться, звідси і розгул проституції, – відтак, різкий сплеск венеричних захворювань.

Про це йдеться на сайті Golosukraine.blogspot.com.

Подаємо допис у повному обсязі:

«Вчора зателефонувала знайома з Донецької обласної лікарні з «радісною» новиною. Їм повідомили, що в 35-му гумконвої з Росії нарешті крім боєприпасів привезуть медикаменти, щоправда, в основному це будуть ліки від СНІДу та венеричних хвороб.

Виявляється, ситуація в «ДНР» катастрофічна. «Гості» з братської Росії понавозили всякого «добра»: крім СНІДу, ще й сифіліс, і трипер, і всього іншого.

В результаті вийшло те, що й повинно було вийти, – «ДНР» на межі епідемії, яка за своїми масштабами може переплюнути всі африканські країни.

І це цілком зрозуміло: приїжджий набрід активно користується становищем, що у решти жителів окупованих територій грошей немає, їсти хочеться, звідси і розгул проституції і, як результат, різкий сплеск венеричних захворювань.

Та й звичайним бандитизмом зі зґвалтуваннями «ДНРівці» теж не гребують. Ситуація зайшла так далеко, що хвилюватися стали навіть у Росії. Адже не секрет, що як жителі, так і бойовики періодично катаються в Росію, відтак, – різке зростання клієнтів вендиспансерів в Ростовській області.

Сайти Новоросії пишуть, що сам Медведєв піднімав це питання на засіданні уряду. Звідси і рішення завантажити гумконвой протиспідозними і протисифілітичними медпрепаратами.

Але, крім медицини в цьому конвої обіцяють і побільше продуктів. Це й зрозуміло, – продукти з санкційних списків на словах знищили, а насправді везуть в «ДНР» щоб продати нишком, а гроші вивести назад в Росію в кишені чиновникам. Корупція у них побільше нашої.

Чиновники теж їсти хочуть і не тільки хлібець, а з ситуацією на ринку нафти грошиків катастрофічно не вистачає.

Подейкують, що суми хабарів різко поповзли вниз. А тут таке «щастя»: знищені продукти приносять прибуток. Невраховані. Воістину, гроші з повітря, золи та гівна.

Втім, навіть на російських сайтах вже бродять документи, в яких все це прекрасно описується.

Ось деякі з них, що я зміг знайти, особливо не заморочуючись у пошуках.

Та й багато знайомих, як у Росії, так і в Донецьку це підтверджують».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ще одного депутата ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ