Мозгова про Кіркорова: Той,у кого майка і перстень з Х…йлом,сам є ним

Мозгова про Кіркорова: Той,у кого майка і перстень з Х…йлом,сам є ним

20.08.15 11:34 0 563
Кіркоров – постать однозначна. Бо для мене всі, хто носять майку з Х…йлом і перстень із ним – самі й є Х…йлом.

Про це в інтерв’ю «Обозревателю» заявила відомий український продюсер Олена Мозгова, яка мимовільно опинилася у скандалі через візит Ірини Білик в окупований Крим.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик опинилася у центрі скандалу через візит у Крим. Свою подругу «спалив» у соцмережах Філіп Кіркоров, зробивши селфі із Іриною. Мимовільною героїнею цієї драми стала і Олена Мозгова, якій написала листа «про дружбу» Білик.

Олена Мозгова заявила, що взагалі не розуміє, до чого тут вона: «Я написала пост про «Нову хвилю», що там братимуть участь українці... Я писала про конкурс. А те, що Білик була в Криму, якесь там фото, яке опублікував Кіркоров.... Я що, стежу за його Instagram?! Та він мені взагалі сто років не потрібен. Він і його Instagram, і його президент, і вся його країна. Я прокинулась, мені телефонує журналістка і просить прокоментувати відкритий лист Білик. Який лист?! Я не бачила ту фотографію, не знаю, що вона в Криму, дайте я спочатку щось почитаю».

За словами продюсера, Білик за поширення фото має подякувати своєму «другу» Кіркорову. Він точно знав, яка реакція буде серед українців на фотографію, зроблену в Криму, поруч з неоднозначною постаттю.

«Ну, для мене це, звісно, постать однозначна. Бо для мене всі, хто носять майку з Х…йлом і перснем із тим же Х…йлом – самі й є Х…йлом. І це я зараз не матюкаюся. Він напевне знав, яка буде реакція. І він опублікував це в своєму Instagram. А потім понеслося. Думати треба головою, куди ви їздите, що ви говорите і з ким ви, власне, фотографуєтесь», – наголосила Мозгова.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку п’яний водій ...

КОМЕНТАРІ