В українських військових госпіталях розпочалась серія кінопоказів

В українських військових госпіталях розпочалась серія кінопоказів

20.08.15 09:17 0 543
В Україні розпочалася серія кінопоказів у військових госпіталях, організована співробітниками міжнародного кінофестивалю «Молодість». Кінематографічний марафон охопить п'ять міст: Харків, Дніпропетровськ, Миколаїв, Одесу, Київ.

«Сподіваюся, у нас буде можливість організувати показ під відкритим небом для військових на полігоні «Широкий Лан» у 30 кілометрах від Миколаєва, принаймні, там на нас теж чекають. У нас є всі необхідні домовленості з госпіталями і навіть з деякими міськими та обладміністраціями, є хороше кіно і вся необхідна техніка та обладнання, а головне – команда волонтерів, 7-8 чоловік, готових поїхати і морально підтримати поранених військових із зони АТО. Дружній нам фестиваль DocudaysUA надав професійний проектор і кілька короткометражних фільмів для показу, хлопці з «ПРОСТОНЕБА» дають звукову апаратуру, окремі партнери допомагають фінансово», – зазначив один з організаторів акції Дмитро Абрамов, передає Cultprostir.

Організатори планують показувати фільм «Форрест Гамп».

«Після довгих обговорень вибір припав на цей фільм: наша мета трохи розважити поранених та відволікти, якщо можна так висловитися. Наше живе спілкування з ними, сподіваємося, підніме їхній дух, поліпшить настрій. З перших вуст знаємо, що атмосфера там, м’яко сказати, далеко не оптимістична. Завершити акцію плануємо кінопоказом в Київському головному військово-медичному клінічному госпіталі 26 серпня», – повідомив Дмитро Абрамов.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна екологічна ...
Наступна новина: У Тернополі на День міста ...

КОМЕНТАРІ