В Луцьку відбулася виїзна нарада з питань благоустрою водоохоронної зони р. Сапалаївка

В Луцьку відбулася виїзна нарада з питань благоустрою водоохоронної зони р. Сапалаївка

20.08.15 11:21 0 706
Відбулася виїзна нарада з питань завершення робіт з благоустрою водоохоронної зони р. Сапалаївка в центральній частині міста від вул. Задворецької до вул. Шопена.

На нараду були запрошені керівники виконавчих органів міської ради, керівники комунальних підприємств, представники від виконавців робіт та організацій, які розміщені на території, прилеглій до водоохоронної зони річки.

Учасники наради проаналізували протокольні доручення, які дав міський голова Микола Романюк на попередній нараді 31 липня, щодо якості виконання робіт з будівництва об'єктів культурно-оздоровчого призначення на пр-ті Волі, 49а та прилеглої території до будинків на вул. Ніла Хасевича, 4,6, проведених заходів з благоустрою прибережної захисної смуги р. Сапалаївка з метою подальшого благоустрою водоохоронної зони річки та подальше її облаштування в період до відзначення Дня незалежності України та Дня міста.

Радник міського голови Борис Сорока подякував присутнім керівникам підприємств і організацій за відповідальне ставлення до виконання завдань. В тому числі директору ТзОВ “Майтім” Володимиру Сурмику (представник підприємця Андрія Покровського) за вчасне завершення будівництва скейтпарку, у якому є майданчики для скейтборду, срітборду, катання на роликах, велосипедах, самокатах. Для маленьких лучан збудовано дитячий майданчик з ігровим комплексом, гойдалками, пісочницею. Встановлено мармурові столики для шахів, доміно, нардів.

Борис Сорока попросив присутніх завершити усі необхідні роботи з благоустрою до 22 серпня. В окремих місцях прибережної зони ще потрібно викосити траву, або ж вивезти уже викошене сіно, завершити усі уже розпочаті роботи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі з 20 серпня ...
Наступна новина: Квіт: У законі мають бути ...

КОМЕНТАРІ