На Тернопіллі на нараді з керівниками та персоналом сільськогосподарських підприємств розглянули питання збереження врожаю від пожеж

На Тернопіллі на нараді з керівниками та персоналом сільськогосподарських підприємств розглянули питання збереження врожаю від пожеж

20.08.15 12:25 0 586
18 серпня головний інспектор відділу державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту Управління ДСНС України у Тернопільській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Плюта взяв участь у методично-консультативній нараді з керівниками та інженерами з охорони праці, виробничо-технічним персоналом сільськогосподарських підприємств Зборівського району. Захід відбувся у місті Зборів, відповідно до графіку, розробленого департаментом агропромислового розвитку Тернопільської ОДА.

У своїй доповіді представник пожежно-рятувальної служби закликав присутніх, не легковажити питаннями пожежної безпеки. «Пожежу легше попередити, ніж погасити – наголосив він. – Адже за лічені хвилини вогонь здатен звести нанівець багатоденну кропітку працю хліборобів!». А на підтвердження своїх слів Сергій Плюта навів статистику пожеж на об’єктах агропромислового комплексу, акцентувавши увагу аграріїв на зростанні кількості пожеж в місцях збирання врожаю та перерахував основні критерії, що сприяють проведенню жнивної кампанії без надзвичайних ситуацій, а також допомагають подальшому безпечному зберіганню врожаю.

Підводячи підсумки він зауважив, що в умовах сьогодення кожен працівник сільськогосподарського підприємства не лише мусить знати вимоги пожежної безпеки, а й чітко дотримуватись їх та усвідомлювати власну відповідальність за збереження врожаю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ