На Тернопіллі ліквідовано пожежу будівлі в селищі Мельниця-Подільська

На Тернопіллі ліквідовано пожежу будівлі в селищі Мельниця-Подільська

20.08.15 16:28 0 542
19 серпня о 02:27 до на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу у селищі Мельниця-Подільська Борщівського району. Полум’я охопило будівлю на вулиці Незалежності, 1, де розташувались торгові та побутові приміщення: магазин побутової техніки, продуктовий магазин та 2 перукарні.

На виклик негайно направили черговий караул місцевої пожежної команди, який вже о 02:30 прибув до місця події. Як було попередньо встановлено, пожежа виникла близько 01:20. На момент прибуття вогнеборців її площа становила орієнтовно 150 м.кв. Полум’я швидко набирало обертів, існувала загроза його розповсюдження та подальше перекидання на сусідні будівлі. Тому прийняте рішення про залучення додаткових сил і засобів Борщівського гарнізону.

О 03:04 на допомогу місцевій пожежній команді долучився черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибув з Борщова, а невдовзі о 04:12 до них приєдналося й резервне відділення цього ж підрозділу. В зв’язку з складними умовами, що супроводжувались високою температурою та значним задимленням до гасіння пожежі було залучено ланку газодимозахисної служби. О 05:10 спільними зусиллями вогнеборці локалізували пожежу, а о 06:53 – ліквідували та почали розбір конструкцій. Під час гасіння врятовано будівлю та евакуйовано 4-х мешканців сусіднього будинку. На місці пожежі загиблих та травмованих не виявлено.

Вогнем знищено покриття будівлі на площі 205 м.кв, перекриття на площі 75 м.кв, майно та речі обох магазинів й однієї перукарні, частково пошкоджено приміщення другої перукарні.

Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ