Чернівці: Аварійні витоки води на Луговій та Канівській ліквідовано

Чернівці: Аварійні витоки води на Луговій та Канівській ліквідовано

20.08.15 14:46 0 576
Аварійні бригади КП «Черніціводоканал» 18 серпня до 15.00 працювали над ліквідацією пориву , що стався у розподільчій камері водогону діаметром 500 мм на вул. Луговій, 9А. У цьому районі відсутня зливова мережа і потужний витік води міг спричинити підтоплення розташованих поблизу офісних приміщень,гаражів. Тому було прийнято рішення з метою недопущення великих понаднормових втрат води та упередження підтоплення для ліквідації аварії залучити усі наявні аварійні бригади водоканалу та призупинити водопостачання будинків на вул. Хотинській №45А, 45Б, 45В, 47, 47А, 49А, 49Б, 49В, 49Г, 49М, 54, 55А («Пан Диван», ТЦ «Караван», «Боянівка», «Панорама», «Епіцентр», «Zlatamebel»), Рокитнянській, Дібровецькій, 5А (ЗОШ N 31) та прилеглих. Про це повідомив начальник відділу водопровідних мереж Андрій Жук.

До 13.00 порив у мережі на вул. Луговій було ліквідовано, до 15.00 – водопостачання мікрорайону відновлено у повному обсязі.

За словами Андрія Жука, у зв'язку з аварійною ситуацією на вул. Луговій 18 серпня пориви у мережах в інших частинах міста ліквідовувалися із запізненням. Зокрема, на вул.Канівській стався порив на водогоні у місці підключення будинку. Водопровідна мережа на цій ділянці замінена забудовником і до усунення недоліків ще не прийнята на баланс КП «Чернівціводоканал». Заявка про порив надійшла о 08.00 ранку, до роботи була прийнята о 09.00 ранку. Було оцінено обсяг витоку і прийнято рішення не призупиняти водопостачання густонаселеного житлового масиву до початку робіт з ліквідації аварійної ситуації. До усунення пориву на вул. Канівській аварійна бригада водоканалу приступила о 15.40 після завершення робіт на вул. Луговій. Порив було усунено о 17.15, водопостачання мікрорайону відновлено у повному обсязі.

Загалом, 18 серпня у місті сталося 14 поривів у водопровідно-каналізаційних мережах, до ліквідації яких було залучено аварійні бригади водоканалу. Вісім витоків ліквідовано, над усуненням ще шести аварійних ситуацій працівники водоканалу працюють 19 серпня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура вимагає ...
Наступна новина: До Хмельницького із зони ...

КОМЕНТАРІ