Ужгородські міліціонери врятували дівчину від самогубства

Ужгородські міліціонери врятували дівчину від самогубства

20.08.15 17:21 0 592
14-річна жителька Ужгорода, образившись на батьків, які поїхали без неї відпочивати за кордон, вирішила накласти на себе руки. Дівча мало намір кинутися з даху багатоповерхівки. А врятували її, знявши з краю даху, міліціонери разом із тіткою.

Вчора із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 66-річна мешканка с.Минай Ужгородського району, бабуся 14-річної жительки Ужгорода. Жінка повідомила про те, що її внучка зникла з дому і місце перебування її невідоме.

Розшуком зниклої 9-класниці зайнялися працівники кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу ст.лейтенант Микола Бобурка та лейтенант Сергій Фулей. Працівники міліції обійшли всі можливі місця відпочинку молоді. Однак дівчини ніде не було. Тоді вони знову пішли до неї додому. І раптом побачили розшукувану… на даху багатоповерхівки на вул.Швабській.

Під будинком стояла тітка розшукуваної школярки. Схвильована жінка пояснила правоохоронцям, що її племінниця погрожує покінчити життя самогубством!

Міліціонери разом із тіткою дівчини піднялися на дах будинку та стали вмовляти дитину не робити дурниць. Про це з нею говорила й тітка. І от доки родичка вмовляла племінницю, один із міліціонерів непомітно підкрався й схопив неповнолітню за руку, відтягнувши від краю даху. Ще мить, і юна самогубця зробила б те, що задумала…

Юну самогубцю забрала «швидка», яку викликали правоохоронці.

Як пояснила сама дівчина, накласти на себе руки вона вирішила через образу на батьків, які поїхали відпочивати за кордон, а доньку залишили у бабусі…

Обставини справи з′ясовують правоохоронці.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальник з ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ