еребування на Ізяславщині

еребування на Ізяславщині

20.08.15 16:30 0 603
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний взяв участь у відкритті новозбудованого м'ясо-молочного павільйону по вулиці 'окзальній, що в Ізяславі.

Звертаючись до присутніх, очільник області та керівник району наголошували, що функціонування нового павільйону, кошторисною вартістю об’єкта 4380,0 тис.грн., із продажу м'ясо-молочної продукції вигідне як виробникам продукції, так і покупцям. 'иробники м’яса та молочної продукції (як підприємства, так і приватні особи) зможуть її реалізовувати у комфортних умовах на площі 265,3 м2, без посередників. Споживачі, в свою чергу, можуть бути впевнені у якості товару і дотриманні всіх санітарних норм та правил.

Перебуваючи на Ізяславщині, голова обласної державної адміністрації також ознайомився з проблемами забезпечення якісного медичного обслуговування жителів району, які існують впродовж останніх років через реконструкцію приміщення поліклініки центральної районної лікарні. 'она відтермінувалася в часі через обвал частини корпусу. У зв’язку з цим, утворилася перевантаженість кабінетів лікарів Ізяславської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Михайло Загородний оглянув приміщення, поспілкувався із медиками та пацієнтами. Також він оглянув приміщення поліклініки, де зараз ведуться протиаварійні роботи. Михайло 'асильович запевнив керівництво району та медичних закладів у підтримці обласною владою запропонованих районним керівництвом шляхів вирішення проблеми забезпечення якісного медичного обслуговування жителів району.

Під час робочої поїздки до району голова обласної державної адміністрації ознайомився із ходом будівництва виробничих потужностей ТО' «ЮК ЕЙНІАН БІ», на що власниками залучено капіталовкладення 20 млн.грн. іноземних інвестицій. Також керманич області ознайомився із роботою ТО' «Бартнік» (м.Ізяслав), яке спеціалізується на заготівлі, фасуванню та продажу меду.

Директор товариства Неоніла Паньківська ознайомила Михайла Загородного із виробничим процесом підприємства, показала лабораторії контролю за якістю продукції, ознайомила із зразками продукції, більша половина якої сьогодні експортується на ринки Європи та США.

: .
ֲ
3 (: 0)

в