Рівненщина: ТОВ

Рівненщина: ТОВ "Високовольтний Союз - РЗВА" готове працевлаштовувати безробітних

20.08.15 12:35 0 1157
ТОВ «Високовольтний Союз - РЗВА» – підприємство, утворене на базі колишнього державного підприємства – виробничого об'єднання “Рівненський”, у цьому році відзначило своє 58-річчя.

Основна продукція підприємства – високовольтне комутаційне обладнання напругою від 6 до 110 кіловольт - відома на кількох континентах: у Європі, Азії та Африці. Адже 20 відсотків виробів рівненських приладобудівників експортується. Це високоякісне, сертифіковане відповідно до міжнародних стандартів високовольтне комунікаційне обладнання: комплектні блоки трансформаторних підстанцій, комплектно-розподільчих пристроїв тягових підстанцій залізничних доріг, вакуумні вимикачі, мало масляні вимикачі з вмонтованим пружинним приводом, роз'єднувач та ін.

З цим підприємством міський центр зайнятості співпрацює вже більше 15 років. У рамках проведення Днів відкритих дверей на виробництві, нещодавно на підприємстві була проведена екскурсія шукачам роботи, які перебувають на обліку в Рівненському МЦЗ. Зараз завод має потребу у працівниках для працевлаштування на вакансії «паяльщик», «полірувальник», «свердлувальник», «електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «слюсар з механоскладальних робіт», «токар» та ін.

Екскурсію очолив головний технолог заводу Олександр Шумельчук, який розповів історію підприємства та показав технологічну послідовність виробництва у цехах заводу.

Нині на ТзОВ «Високовольтний Союз - РЗВА» працює майже 700 робітників, на підприємстві завжди раді молодим спеціалістам, які можуть пройти тут стажування, виробничу практику. На підприємстві працює їдальня, кафе, є душові та роздягальня. Працівники беруть участь у змаганнях з легкоатлетичних видів спорту, існує футбольна команда.

Вся продукція, що випускається на РЗВА – власні розробки. Конструктори мають глибокі знання та багаторічний практичний досвід. Більшість технічних рішень, отриманих в процесі розробки нових апаратів, визнані новаторськими і захищені авторськими свідоцтвами.

На завершення екскурсії менеджер з персоналу Алла Петрук запросила претендентів на роботу, запропонувала залишити свої резюме.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ