Закарпатські 19 річні юнаки мали намір потрапити до друзів у гості,а на томність опинилися у травматологічному відділені лікарні (+фото)

Закарпатські 19 річні юнаки мали намір потрапити до друзів у гості,а на томність опинилися у травматологічному відділені лікарні (+фото)

21.08.15 14:38 0 598
Вчора, у другій половині дня в області трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю «мопеда» та «скутера», в яких 4 людей травмовано.

Перша пригода сталася в смт. Чинадієво Мукачівського району близько 21 години. На місці пригоди працювали СОГ та працівники ДАІ.





Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що 44 річний водій автомобіля марки «Фольцваген Пасат», не дотримавшись безпечної дистанції та не врахувавши дорожньої обстановки, здійснив зіткнення з мопедом марки «Дельта», який рухався попереду авто.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди 19 річні водій та пасажир з отриманими травмами були доставлені в травматологічне відділення Мукачівської ЦРЛ.



Як з'ясувалося, обидва молоді юнаки мешкають у с. Бистриця. Того вечора, вони мали намір потрапити до друзів погостювати, які проживають у смт. Чинадієво. Неабияка неуважність водія «Фольцвагена» привила до того, що сталося ДТП, в наслідок якої вони потрапили до лікарні.

Ще одна пригода сталася того ж дня в смт. Дубове Тячівського району.

54 річна жінка, керуючи скутером марки «Соло-50», біля с. Калини не впоравшись із керуванням свого транспортного засобу допустила падіння, внаслідок чого вона та її чоловік, який їхав разом із нею на скутері отримали травми різного ступеню важкості й були доставлені швидкою допомогою до травматологічного відділення Тячівської районної лікарні.



Шановні водії!

Державтоінспекція Закарпатської області звертається до Вас! Пильність, виваженість і повага до усіх учасників дорожнього руху – це одні з найважливіших аспектів збереження життя та здоров'я наших громадян. Ваша самовпевненість та недотримання Правил дорожнього руху призводить до травм та навіть і смерті. Тільки спільними зусиллями усіх громадян та профілактичної роботи працівників ДАІ можна досягти зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: У Хмельницькому піший ...

КОМЕНТАРІ