На Ужгородщині через дитячі пустощі з вогнем загорілася надвірна споруда

На Ужгородщині через дитячі пустощі з вогнем загорілася надвірна споруда

21.08.15 15:52 0 622
Ввечері 19 серпня в смт Середнє Ужгородського району трапилася пожежа. У приватному обійсті на вул. Зеленій спалахнула надвірна споруда. Загорання помітили власники дворогосподарства, які о 19:34 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

На місце події негайно прибули бійці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини, які дислокуються в смт Середнє. Їм на допомогу виїхали також вогнеборці з 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Діяти треба було надзвичайно швидко, оскільки надвірна споруда розташована за 2 метри від господарського будинку й за 1 метр від сусіднього. Відтак полум’я з неї могло швидко поширитися на обидві будівлі. Утім пожежники завадили цьому, локалізувавши загорання о 20:13. І вже о 20:40 стихію вдалося остаточно приборкати.

Причину виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи. Серед імовірних версій – дитячі пустощі з вогнем. За словами власниці обійстя, її діти гралися поблизу надвірної споруди, що й могло спричинити загорання. Суму завданих збитків оцінюють у 10 тисяч гривень, оскільки вогонь знищив 30 кв. м. крівлі, 20 кв. м. перекриття споруди й тону сіна.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до батьків: навчайте дітей правилам безпеки та не залишайте їх без нагляду; не дозволяйте малечі гратися з сірниками та іншими легкозаймистими предметами; виховуйте у дітлахів навички безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками тощо. І нарешті, навчіть дітей у випадку лиха дзвонити до служби порятунку за номером «101».

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські ...
Наступна новина: На Тернопіллі оцінки ...

КОМЕНТАРІ