В Житомирській області в Управлінні відбулась міжвідомча нарада щодо безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки

В Житомирській області в Управлінні відбулась міжвідомча нарада щодо безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки

21.08.15 17:47 0 592
20 серпня на базі Управління ДСНС у Житомирській області відбулася міжвідомча нарада щодо безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки, виконання вимог у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Аналізуючи надзвичайні події останнього часу та враховуючи те, що аварії та пожежі на об’єктах підвищеної небезпеки можуть призвести до значних людських і матеріальних втрат та завдати шкоди навколишньому середовищу, для участі у нараді були запрошені представники управління цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, обласного управління Служби безпеки України та Державної екологічної інспекції області.

Розпочинаючи захід очільник рятувальників генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Нікітчук зазначив, що відповідно до розпорядження уряду впродовж другого кварталу Управлінням проведені перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів підвищеної небезпеки, розташованих на території області. Як показали перевірки, на об’єктах проводиться робота щодо їх безпечної експлуатації. У той же час, є і ряд недоліків, які були обговорені під час наради.

Представник управління СБУ в Житомирській області Анатолій Глухончук довів до присутніх інформацію про заходи, що вживаються для запобігання можливим загрозам тероризму.

Також у ході наради більш детально були висвітлені питання створення і використання матеріальних резервів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту, влаштування систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення, отримання документів дозвільного характеру.

Сподіваюсь, що шня нарада дала відповіді на багато запитань щодо безаварійної експлуатації об’єктів та допоможе реалізувати заходи по забезпеченню їх безпеки. – зазначив начальник Управління ДСНС Житомирщини Ігор Нікітчук.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі ДАІшники ...
Наступна новина: У Рівненській області візит ...

КОМЕНТАРІ