Житомирщина: за добу,оперативно-рятувальними підрозділами області,ліквідовано чотири загоряння сухостою

Житомирщина: за добу,оперативно-рятувальними підрозділами області,ліквідовано чотири загоряння сухостою

21.08.15 10:04 0 611
За минулу добу, на території області, оперативно рятувальними підрозділами служби порятунку «101» ліквідовано чотири загоряння сухого трав’яного покрову.

Так, 19 серпня о 18:41 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про займання сухостою поблизу районного центру. Вогонь помітили його мешканці. Вони намагалися самостійно приборкати вогняну стихію, але спроби виявились марними. Тому вони зателефонували до служби порятунку «101». По прибуттю до місця виклику рятувальники з’ясували, що полум’я швидко розповсюджується в сторону населеного пункту. Бійці ДСНС швидко локалізували пожежу та о 19:35 – повністю її ліквідували. Своїми професійними діями вогнеборці не допустили займання приватних житлових будинків та господарчих споруд.

Цього ж дня по області було зафіксовано ще три випадки займання сухої рослинності у Черняхівському, Бердичівському та Коростенському районах. Місцеві вогнеборці оперативно відреагувалии, не давши вогню розповсюдитися на великі площі. Загиблих та травмованих внаслідок займань немає. Наразі обставини всіх подій встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає населення дотримуватися правил пожежної безпеки! Не використовуйте відкритий вогонь у вітряну погоду. Спалювати сміття безпечніше якнайдалі від будівель та споруд, під пильним наглядом, при цьому обов’язково потрібно мати напоготові первинні засоби пожежогасіння. Осередки вогнищ необхідно обкопувати невеликим земляним валом, щоб не допустити розповсюдження вогню по сухій траві.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ