На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж в екосистемах

На Хмельниччині рятувальники запобігають виникненню пожеж в екосистемах

21.08.15 08:51 0 598
Пожежі в екосистемах завдають великих збитків. Боротьба з ними потребує великих матеріальних затрат і часто супроводжується людськими жертвами. З метою посилення протипожежної охорони лісів усі відвідувачі лісу повинні виконувати встановлені вимоги пожежної безпеки та протипожежні заходи в лісах. З цією метою, 20 серпня чемеровецькі рятувальники спільно із працівниками місцевого лісового господарства здійснили патрулювання в лісовому масиві поблизу с. Вишнівчик та с. Ямпільчик Чемеровецького району.

Під час патрулювань лісових масивів рятувальники ДСНС розповсюдили серед відпочивальників та мешканців розташованих поруч населених пунктів пам’ятки та листівки, у яких прописані основні вимоги правил пожежної безпеки в екосистемах під час пожежонебезпечного періоду. Вони роз’яснили громадянам правила поведінки в екосистемах, а також довели, що в’їзд до лісу автотранспортом та розведення багать у пожежонебезпечний період категорично заборонені.

Відповідні заходи під час пожежонебезпечного періоду рятувальники ДСНС проводять постійно по всій території області.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян із закликом дотримуватись правил пожежної безпеки в екосистемах, адже саме розсудливі дії допоможуть запобігти виникненню пожеж на будь-якій природній території.

Чемеровецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ