Двоє буковинців обікрали будинок мешканця Сторожинецького району

Двоє буковинців обікрали будинок мешканця Сторожинецького району

21.08.15 11:59 0 618
Працівники Сторожинецького райвідділу міліції знайшли зловмисників. Стосовно них слідчі розпочали кримінальне провадження.

До Сторожинецьких міліціонерів звернувся 21-річний житель села Чудей. Хлопець повідомив, що невідомі особи проникли до його будинку, звідки викрали золоті прикраси, портативний комп'ютер та набір слюсарних інструментів на загальну суму понад 40 тисяч гривень.

На місце події негайно виїхали працівники міліції. Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів, які допомогли швидко встановити особи зловмисників. Ними виявилися двоє жителів міста Сторожинець віком 28-ми та 31-го років. Чоловіки зізналися у скоєному злочині та пояснили, що крадене майно здали у ломбард.

Відомо, що зловмисники раніше мали «кримінальний досвід», вони притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. У будинок потерпілого крадії проникли шляхом підбору ключа до вхідних дверей.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Росія може заблокувати ...

КОМЕНТАРІ