У Житомирі ДАІшники затримали молодика на викраденому в одному з районів області автомобілі

У Житомирі ДАІшники затримали молодика на викраденому в одному з районів області автомобілі

21.08.15 17:36 0 636
Підозрілий ВАЗ без номерних знаків, що рухався по одній з вулиць обласного центру, привернув увагу інспекторів відразу. Під час перевірки з'ясувалось, що у водія немає жодних документів на транспортний засіб, а сам він викрадений минулої ночі у м. Малині.

19 серпня до Малинського МВ УМВС Житомирщини звернулась жителька райцентру із заявою про викрадення автомобіля ВАЗ-21011. Пенсіонерка розповіла, що машина знаходилася біля її будинку: звечора ще була, а уранці – нема.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого міськвідділу. Орієнтування про угон транспортного засобу було передано до всіх відділів міліції області. Уже через кілька годин після звернення потерпілої до міліції схожий за описом транспортний засіб інспектори ДАІ помітили в обласному центрі.

- ВАЗ зеленого кольору без державних номерних знаків їхав по вул. Щорса, - розповідає інспектор ДПС УДАІ Максим Верболоз. – Коли ми зупинили його, водій не мав документів на авто і почав пояснювати це, плутаючись у власних словах. Підозрілим було й те, що номерні знаки знаходились на задньому сидінні у салоні, а не там, де їм належить бути.

Перевіряючи усі ці обставини та номери агрегатів машини, інспектори з'ясували, що затриманий транспортний засіб і є тим самим - угнаним у м. Малині.

Для встановлення всіх обставин чоловіка та автомобіль було доставлено до Житомирського МВ УМВС.

- Затриманий є 26-річним жителем м. Коростеня, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, - розповів начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

За словами самого парубка, він придбав ВАЗівку за 1000 гривень у незнайомця і збирався перепродати дорожче або ж розібрати на запчастини.

Нині усе це перевіряється у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Чоловікові може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ