У Львівській області свободівця Миколу Музичку суд постановив поновити на посаді голови Перемишлянської райради

У Львівській області свободівця Миколу Музичку суд постановив поновити на посаді голови Перемишлянської райради

21.08.15 09:01 0 627
Перемишлянський районний суд Львівської області задовольнив позов свободівця Миколи Музичка щодо незаконного звільнення його з посади голови Перемишлянської районної ради.

Суд визнав протиправним та скасував рішення сесії Перемишлянської районної ради від 07.05.2015 "Про припинення повноважень голови Перемишлянської районної ради Миколи Музички та звільнення його із займаної посади".

Відповідно до постанови суду, Перемишлянська райрада повинна поновити Миколу Музичку на роботі та компенсувати йому середньомісячний заробіток за час вимушеного прогулу з 8 травня 2015 року до 17 серпня 2015 року.

"Незважаючи на всякого роду маніпуляції та затягування судового процесу шляхом неявки до суду відповідача та шалений тиск з боку місцевих "перефарбованих" "регіоналів" та запроданців, Перемишлянський районний суд, дотримуючись Конституції та Законів України, під пильним контролем громадськості ухвалив законне рішення", – наголосив Микола Музичка.

Нагадаємо, що 7 травня 2015 року, порушивши Конституцію, закон про доступ до публічної інформації, Кодекс законів про працю, закон "Про місцеве самоврядування в Україні" та регламент Перемишлянської райради, а також діючи методами, які широко використовували за часів режиму Януковича, депутати-контрреволюціонери змістили з посади голови райради Миколу Музичку. Заради посади заступника голови Перемишлянської районної ради голова депутатської фракції "Батьківщина" Анатолій Лоїк, змовившись із "регіоналами", вніс до порядку денного питання про недовіру Миколі Музичку, якого 2014 року за підтримки та рекомендації місцевого "Майдану" було обрано головою Перемишлянської районної ради. У такий спосіб "регіонали" та запроданці звільнили свободівця та незаконно обрали головою Перемишлянської районної ради В'ячеслава Денейчука, який за часів Януковича працював заступником голови Перемишлянської РДА.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Як на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ