У Рівненській області візит у професійний світ

У Рівненській області візит у професійний світ

21.08.15 17:57 0 635
18 серпня фахівці Гощанського районного центру зайнятості в черговий раз провели виїзну профорієнтаційну акцію для учнівської молоді, яка відпочиває у дитячому закладі оздоровлення і відпочинку санаторного типу «Агатівка».

Розширити та закріпити знання учнів про професії, поглибити у дітей усвідомлення того, що добробут нашої країни і всіх громадян примножується працею, викликати почуття поваги до трудівників та прагнення сумлінно працювати, сприяти розвитку трудової активності і працьовитості школярів, віру у свої сили та бажання здобувати знання – саме такою є мета акції «Мандрівка у країну професій».

Під час заходу діти дізналися про послуги, які надає служба зайнятості, заходи сприяння працевлаштуванню молоді, передбачені законодавством про зайнятість. Юні відпочивальники мали змогу отримати різноманітні профорієнтаційні консультації.

Із зацікавленням школярі оглянули виставку виробів з лози та ковальських виробів, виготовлених слухачами Гощанського відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Майстер-класи з перукарської справи та манікюру, а також з виготовлення сувенірів із тканини викликали неабияке захоплення у юних відпочивальників.

Проведений захід урізноманітнив відпочинок школярів і зробив його не тільки приємним, а й корисним. Тому що під час зустрічі діти отримали не тільки заряд бадьорості, але й завдяки службі зайнятості поповнили свої знання цікавою інформацією про різноманітний й цікавий світ професій, власні здібності і можливості, стали більш обізнаними щодо ситуації на ринку праці та перспектив на майбутнє.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: На Вінничині з першого ...

КОМЕНТАРІ