Рівненщина: безробітних знайомили з виробництвом на

Рівненщина: безробітних знайомили з виробництвом на "Ритмі"

21.08.15 09:22 0 737
18 серпня за ініціативи Дубровицького районного центру зайнятості провели День відкритих дверей на підприємстві лісопильного та стругального виробництва ДП«Ритм». Метою заходу було надання роботодавцю можливості ознайомити шукачів роботи з підприємством, соціальним забезпеченням працівників, показати робочі місця, зорієнтувати молодь на вибір майбутньої професії.

Керівник підприємства Семен Юрко презентував своє підприємство, провів екскурсію по всіх цехах та показав виготовлену підприємством продукцію. Він ознайомив присутніх з характером, умовами, специфікою роботи та основними професійними вимогами, які необхідні для виконання виробничих завдань на належному професійному рівні.

- Щороку підприємство нарощує потужність, розширює асортимент продукції, дбаючи не лише про кількість, але й про її якість. Варто визначити, що продукція має попит у покупців через те, що виготовляється з екологічної сировини, - зазначив С.Юрко.

Дочірнє підприємство «Ритм» відноситься до одного з найбільших ринкоутворюючих підприємств району, на якому працюють 98 осіб. Основний професійний склад працівників це верстатники деревообробних верстатів. У 2015 році на це підприємство було працевлаштовано за направленням Дубровицького центру зайнятості 7 чоловік.

Проведення подібних заходів – це дієвий спосіб допомогти громадянам ближче ознайомитися із підприємством. На них шукачі роботи мають можливість спілкування з потенційним роботодавцем, налагоджується відкритий діалог між усіма присутніми, зацікавлені особи отримують відповіді на всі питання.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як на Тернопільщині ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ