У Рівненській області роботодавець на два райони

У Рівненській області роботодавець на два райони

21.08.15 19:53 0 776
Нещодавно фахівці Радивилівського та Млинівського районних центрів зайнятості провели День відкритих дверей на виробництві у приватного підприємця Івана Шевчука, який уже багато років займається виробництвом кованих виробів з металу. Його юридична адреса в с.Миколаївка Млинівського району, а виробнича база у с.Ситне Радивилівського району.

У селі Ситному було відкрито майстерню з оброблення металів та нанесення на нього покриття. Є власна кузня, де відбувається ковка металу, та велика матеріальна база з обробки металу, фрезувальні станки для виробництва деталей, плазма – копіювальний верстат з різки металу. На замовлення споживачів виготовляється великий асортимент кованих виробів: брами, лавочки, столики, водяні башти та запчастини для тракторів. А тому не дивно, що виникає постійно потреба у кваліфікованих спеціалістах. Нині актуальні вакансії токаря, електрогазозварника, фрезерувальника, коваля ручного кування.

Роботодавець для безробітних представників центру зайнятості провів презентацію виготовленого товару та екскурсію по виробничій базі, де детально розповів про технологію виробництва, ознайомив з роботою кожного верстата. Працівники підприємства показали присутнім свої вміння і навики в роботі. Характерним є те, що підприємець виготовляє ковані вироби із металолому, тобто надає металу друге життя.

По завершенню заходу присутніх поінформували про послуги центру зайнятості, розповіли про можливість стажування майбутніх працівників у роботодавця.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку виявили ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведено ...

КОМЕНТАРІ