У Львівській області вогнеборці врятували від згорання 35 га пшениці

У Львівській області вогнеборці врятували від згорання 35 га пшениці

23.08.15 11:18 0 724
20 серпня о 14:59 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу пшениці на відкритій території у с. Романівка, Городоцького району.

Про пожежу рятувальників повідомили перехожі. Через те, що факт горіння помітили не одразу, вогонь встиг поширитися на значну площу.

Пожежно-рятувальні підрозділи негайно виїхали на місце події. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала 15 га.

До ліквідації горіння залучили 3 пожежно-рятувальні підрозділи та 3 одиниці спецтехніки. Окрім цього, до гасіння пожежі залучили трактор, який проорював мінералізовані смуги аби запобігти подальшому поширенню вогню.

Процес ліквідації займання ускладнювався сильним вітром, який сприяв швидкому розповсюдженню вогню. Завдяки злагодженим і професійним діям рятувальників вдалося запобігти подальшому поширенню вогню та врятувати від згорання 35 га пшениці.

Пожежу локалізували о 16:08 та повністю ліквідували о 16:12. Внаслідок пожежі знищено 15 га зерна пшениці на корені. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Причина займання – занесення джерела запалювання ззовні. Особу палія встановили правоохоронці, які на разі проводять перевірку та встановлюють обставини події. Відкрито кримінальне провадження.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ