Любомир Мельничук: "Кремлівський сексот Калинюк не зміг демонтувати меморіальну таблицю Дмитру Донцову у Львові"

Любомир Мельничук: "Кремлівський сексот Калинюк не зміг демонтувати меморіальну таблицю Дмитру Донцову у Львові"

23.08.15 11:37 0 909
20 серпня 2015 року Львівський адміністративний апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу Олександра Калинюка за безпідставністю вимог у справі про надання дозволу Львівською міськрадою на встановлення меморіальної таблиці Дмитру Донцову на фасаді будинку на вул. Лисенка, 11.

Нагадаємо, 14 липня 2014 року Олександр Калинюк через суд намагався скасувати рішення виконавчого комітету Львівської міськради щодо встановлення меморіальної таблиці Дмитрові Донцову на фасаді будинку на вул. Лисенка, 11 у Львові. Комуніст обґрунтував свою думку тим, що Донцов "відверто пропагував фашизм".

На цьому Олександр Калинюк не зупинився і вирішив оскаржувати дії Галицького районного суду, подавши апеляційну скаргу до Апеляційного адміністративного суду Львівської області. Проте 20 липня 2015 року, апеляція була успішно відхилена.

"Такі дії можна назвати відвертою пропагандою комуністів на території міста Львова. Тому ми вимагаємо від правоохоронних органів, аби ті негайно припинили усі прояви діяльності агентів Кремля на території міста Львова та притягнули до кримінальної відповідальності комуністичних провокаторів, які безкарно почувають себе у нашому місті", – зазначив свободівець Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному “Фонтан” з ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ