У Львові відбувся тренінг "Безпечна поведінка на дорозі",де майбутніх школярів навчали правил дорожнього руху на вулицях міста

У Львові відбувся тренінг "Безпечна поведінка на дорозі",де майбутніх школярів навчали правил дорожнього руху на вулицях міста

23.08.15 12:30 0 763
20 серпня 2015 року на вулиці Симоненка, 10 у приміщенні дитячої бібліотеки майбутнім школярам роз'яснювали основні правила безпеки руху, аби не потрапити під колеса автівки. На тренінг прийшло більше 30-ти дітей Франківського району м. Львова, які за лічені години в ігровій формі вивчили основі правила поведінки на дорозі.

Під час тренінгу дітям розповідали, що таке горизонтальна та вертикальна дорожня розмітка, які бувають пішохідні переходи, чому не варто перебігати дорогу та як правильно обходити трамвай чи тролейбус. Також роздали мапи району, в якому вони проживають, аби діти малювали маршрут від дому до школи при цьому позначаючи небезпечні місця.

"Основна мета тренінгу – навчити дітей правильно поводити себе на дорозі, адже майже за тиждень розпочнеться навчальний рік, коли батьки відпускатимуть дітей самих до школи, відповідно й небезпеки побільшає. Сучасні водії не зважають на школярів, які переходять дорогу, тому ми не тільки пояснили правила безпеки на проїжджій частині, але й провели конкурс, щоб діти закріпили матеріял. Наступні такі тренінги плануємо провесті у початкових класах, вже з вересня", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники провели ...
Наступна новина: У Румунії пишаються,що ...

КОМЕНТАРІ