Міський голова Микола Романюк вручив відзнаки тим,хто наводив лад у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

Міський голова Микола Романюк вручив відзнаки тим,хто наводив лад у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

23.08.15 12:00 0 571
Незабаром лучани відзначатимуть День міста та День Незалежності України. Нині у нашому місті триває активна підготовка до цих важливих свят. Працівники комунальних служб прибирають вулиці, косять траву, чистять зупинки та електроопори тощо.

23 та 24 серпня багато святкових заходів відбуватимуться у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Для того, аби створити святковий настрій та привести парк у належний стан було організовано відповідні роботи, під час яких проведено косіння трави тощо.

міський голова Микола Романюк, радник міського голови Борис Сорока та начальник відділу екології Анатолій Гламазда зустрілися з робітниками, які наводили лад у парку, та подякували їм за роботу.

“Хочу від себе і лучан подякувати за проведену роботу. Вам було працювати непросто, адже на вулиці стояла сильна спека. Не зважаючи на це, ви зробили хорошу справу для міста та його мешканців. Саме з таких людей як ви, які долучилися до цієї роботи, ми будемо розбудовувати наше місто. Я сам без лучан і нашої спільної роботи не зможу нічого зробити. Хочу побажати міцного здоров'я вам і вашим близьким, миру у нашій країні”, - наголосив міський голова.

Також він запросив присутніх разом зі своїми рідними та близькими взяли участь у заходах до Дня міста та Дня Незалежності.

Потому Микола Романюк вручив ряд Подяк міського голови за активну життєву позицію, виконання значного обсягу робіт з благоустрою центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а також активну участь у загальноміських природоохоронних заходах щодо підготовки до відзначення Дня незалежності України та Дня міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди 24-ї річниці ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ