З нагоди Дня незалежності України у міській раді відбулось урочисте відзначення лучан

З нагоди Дня незалежності України у міській раді відбулось урочисте відзначення лучан

23.08.15 13:53 0 662
Традиційно напередодні найвеличнішого свята нашої держави — Дня незалежності України у залі засідань міський голова Микола Романюк зустрівся з лучанами, представленими до нагородження.

Вітаючи учасників зустрічі з 24-ою річницею незалежності нашої держави, Микола Романюк подякував усім за самовіддану працю на благо мешканців нашого міста, за те, що кожен на своєму місці робить добросовісно свою роботу. “Завдяки вам лучани можуть жити комфортно та пишатися своїм містом”, - зазначив він й висловив переконання, що тільки спільними зусиллями, перетворимо все на краще.

В умовах шньої суспільно-політичної ситуації це свято набуло особливого значення, коли за незалежність та територіальну цілісність нашої держави гинуть кращі її сини. Тож особливі слова вдячності від міського голови звучали на адресу захисників України та волонтерів. Микола Романюк з нагоди 24-ї річниці незалежності відзначив учасників АТО - Володимира Теслюка, Миколу Самчука, капітана юстиції Андрія Сала, юрисконсульта військової частини 1141 Національної гвардії України, а також волонтерів, благодійників та кращих працівників різних галузей міста, які своєю працею зробили вагомий внесок у розвиток нашого міста.

Микола Романюк привітав усіх з прийдешнім святом — Днем Незалежності України, побажав усім миру та щастя кожній родині. А також запросив усіх взяти участь в урочистій Академії з нагоди 930-річчя міста Луцька, що відбудеться 23 серпня, та інших заходах. “Ми святкуємо без феєрверків та салютів, бо у нашій країні — біда. Але водночас ми своїм патріотичним піднесенням доказуємо, що ми — українці, живемо й жити будемо. Й побудуємо ту державу, яку хочемо”, - зазначив він. Також міський голова закликав прийти й вшанувати загиблих у боротьбі за незалежність України під час Революції Гідності та відстоювання територіальної цілісності нашої держави в АТО у загальнонаціональній хвилині мовчання, що відбудеться 23 серпня о 12 годині.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: 21 ...

КОМЕНТАРІ