На Хмельниччині жінка-охоронець обікрала підприємство,яке охороняла

На Хмельниччині жінка-охоронець обікрала підприємство,яке охороняла

23.08.15 14:04 0 554
37-річна працівниця охоронної фірми викрала з кабінету підприємства, розташованого в райцентрі Славута, комп'ютер з усіма комплектуючими.

Сама підозрювана проживає в одному із селищ Волинської області і в охоронній фірмі працює вже 5 років. Вона мала ключі від усіх кабінетів підприємства і дозволяла собі вночі посидіти в інтернеті за комп'ютером одного з керівників, якого певний час уже не було на роботі. Тоді вона і вирішила скористатися цією ситуацією та вкрасти комп'ютер. Усе поскладала в кімнаті для охоронців і попакувала окремо, щоб потім по частинах винести.

Але план жінки не спрацював. Наступного ранку крадіжку виявили. І її колеги з тієї ж охоронної фірми почали перевірку усіх кабінетів та інших приміщень. Викрадену техніку знайшли, і горе-охоронцю не залишалося нічого іншого, як зізнатися у скоєному.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині за добу ...
Наступна новина: У Рівненській області до ...

КОМЕНТАРІ