до Дня Незалежності України проведено інструктаж для рятувальників області у зв’язку з посиленим варіантом несення служби

до Дня Незалежності України проведено інструктаж для рятувальників області у зв’язку з посиленим варіантом несення служби

23.08.15 13:23 0 524
Цього року, 24 серпня, наша країна святкує 24-річницю своєї незалежності. За ці роки, реформовані аварійно-рятувальні служби щодня демонструють свій професіоналізм, мужність і вірність присязі. Особовий склад підрозділів ДСНС своєю працею робить вагомий внесок у зміцнення нашої країни, забезпечення суверенітету та територіальної цілісності України.

21 серпня в управлінні ДСНС України у Волинській області проведено інструктаж у зв’язку із посиленим варіантом несення служби до свята - 24 річниці Незалежності України.

Очільник волинських рятувальників генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук привітав присутніх зі святом та побажав насамперед миру, єдності, злагоди та порозуміння, життєвих удач і успіхів в добрих справах для розбудови нашої рідної України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної та впливової держави у світовій спільноті.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ