На Вінниччині вшанували пам’ять працівників міліції,які загинули при виконанні службових обов’язків (+фото)

На Вінниччині вшанували пам’ять працівників міліції,які загинули при виконанні службових обов’язків (+фото)

23.08.15 13:23 0 635
У центральному парку культури і відпочинку ім. Горького біля пам'ятника загиблим працівникам міліції, відбувся мітинг-реквієм за участю голови облдержадміністрації Валерія Коровія, голови обласної ради Сергія Свитка, в.о. начальник УМВС у Вінницькій області Олександр Глянько, представників Вінницької міської ради, рідних та близьких загиблих правоохоронців.

По обидва боки пам'ятника вишикувалися міліціонери з портретами своїх загиблих товаришів. Через своєрідний живий коридор несли квіти представники влади, громадськості, працівники міліції, члени сімей загиблих, усі, хто прийшов вклонитися тим, хто гідно виконав свій службовий обов'язок перед людьми, заплативши за це власним життям.

Керівник області висловив слова пошани рідним загиблих правоохоронців та запевнив, що влада та органи місцевого самоврядування робитимуть все залежне, аби полегшити сім'ям гіркоту тяжкої втрати.

«Ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя за Україну, за безпеку громадян». як ніколи, ці слова мають дуже важливе значення. В такі важкі, непрості часи, які переживає український народ, ми повинні гарантувати людям безпеку. Ми маємо зробити все, щоб пам'ять про полеглих героїв допомагала ростите нове покоління в почуттях патріотизму, любові до власної країни». - зазначив голова вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.

Не зрадивши Присязі, під час виконання завдань з охорони правопорядку загинули 37 вінницьких правоохоронців. До трагічного списку увійшли імена сімох героїв, які віддали своє життя, захищаючи цілісність та незалежність України в зоні проведення АТО.

їх усіх згадали поіменно та вшанували хвилиною мовчання.

За дорученням Президента України голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій передав сім'ї загиблого в зоні АТО майора міліції Дениса Жембровського орден «За мужність III ступеню», яким міліціонера нагороджено посмертно.

В.о. начальника УМВС України у Вінницькій області Олександр Глянько вручив рідним загиблих матеріальну допомогу, надану обласною та міською владою. Під час зустрічі керівник міліції висловив слова співчуття та підтримки сім'ям загиблих та поцікавився існуючими проблемами.

За словами Олександра Глянька: «Більше 1700 вінницьких міліціонерів пройшли випробування службою в зоні проведення антитерористичної операції, більшість з них по декілька разів перебували у небезпечних відрядженнях на Сході України. І вінницькі міліціонери продовжують захищати цілісність країни, виконуючи різні службові завдання в Донецькій та Луганській областях».





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ