Робоча група вивчає пропозиції чернівчан

Робоча група вивчає пропозиції чернівчан

23.08.15 12:04 0 558
19 серпня відбулось засідання робочої групи спільно із представниками GIZ щодо розробки проекту Стратегії сталого розвитку середмістя Чернівців до 2030 років в рамках реалізації проекту „Інтегрована концепція розвитку середмістя Чернівців“.

Робоча група проекту з розробки стратегії на чолі з заступником міського голови Марією Порчук та експерти GIZ з питань інтегрованого розвитку міст Йохан Гаук та Марьяна Кухлевська проаналізували та опрацьовали пропозиції мешканців Чернівців, висловлених на Громадському форумі на площі Філармонії та оприлюднених на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради та у соціальних мережах. Визначено наступні кроки для затвердження та презентації Стратегії сталого розвитку середмістя Чернівців до 2030 року на сесії Чернівецької міської ради у вересні 2015 року.

Інтегрована концепція розвитку середмістя Чернівців визначатиме заходи та проекти для наступних напрямків: „Містобудування та житло“, „Транспорт“, „Технічна інфраструктура“, „Культура та культурна спадщина“, „Освіта, наука та соціальна політика“, „Економіка та ринок праці“, „Туризм“, „Громадський простір“, „Екологія, клімат та енергоефективність“, а також „Модернізація управління“.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Металлопрокат в Краснодаре

КОМЕНТАРІ