У Чернівці запросили волонтера Корпусу Миру США

У Чернівці запросили волонтера Корпусу Миру США

23.08.15 12:15 0 543
Волонтера для роботи за проектом «Розвиток громад» вирішено запросити до Чернівців на зустрічі міського голови Олексія Каспрука з директором цього проекту Корпусу Миру США Маратом Кюрчевським.

Волонтер Корпусу Миру працюватиме у Чернівцях два роки і допомагатиме впроваджувати нові практики, інструменти та системи організаційного розвитку у муніципальне управління, шукати ресурси для їх втілення, навчатиме технологіям організації суспільно-корисних громадських проектів, сприятиме поліпшенню співпраці з громадськими організаціями та бізнесом задля реалізації спільними зусиллями цікавих для міста проектів.

«Разом з Корпусом Миру плануємо у Чернівцях започаткувати ще один важливий проект з розширення території дії англійської мови. Він передбачає створення у місті умов для безкоштовного навчання англійській мові дітей та людей різного віку і професії. Вчителі, викладачі готові долучитися до цієї масштабної акції. Такі безкоштовні міні-курси та англійські клуби працюватимуть у міських бібліотеках, інших громадських приміщеннях в усіх мікрорайонах міста. Сподіваюся, що громада підтримає цю ідею і ще до кінця цього року проект запрацює в Чернівцях»,- написав на своїй сторінці у Фейсбуці Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Комітет виборців ...
Наступна новина: Выбор сварочного ...

КОМЕНТАРІ