У Рівненській області до рятувальників завітала делегація з Лодзінського воєводства Республіки Польща

У Рівненській області до рятувальників завітала делегація з Лодзінського воєводства Республіки Польща

23.08.15 14:06 0 607
20 серпня делегація з Лодзінського воєводства Республіки Польща, яка прямувала до Волинської області на відзначення 100 річниці Костюхнівської битви, завітала до рятувальників Рівненщини. До складу делегації входив комендант воєводський міста Лодзь генерал Анджей Вітковскі. Тому не дивно, що гості в першу чергу відвідали аварійно-рятувальний загін спеціального призначення облуправління ДСНС.

Приїжджих зустрів начальник Головного управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук, який особисто провів екскурсію для делегації.

Колег з Польщі ознайомили з умовами служби рятувальників, розповіли про пожежно-рятувальну та спеціальну техніку і обладнання, що застосовуються для ліквідації пожеж та надзвичайних ситуацій. Також гості мали можливість поспілкуватися з групою піротехнічних робіт, та побачити спеціальний піротехнічний автомобіль за допомогою якого Рівненські піротехніки вилучають та переміщують вибухонебезпечні знахідки.

Після відвідин аварійно-рятувального загону керівництво Головного управління ДСНС з представниками делегації завітали до Рівненської обласної державної адміністрації де в конференц-залі відбулася зустріч з першим заступником голови облдержадміністрації Юрієм Приварським.

У ході спілкування присутні обговорили подальші шляхи налагодження співпраці для подальшого розвитку та зміцнення взаємовідносин, як між місцевими органами влади так і між рятувальними службами зокрема.

По закінченню перемовин, колегам з Республіки Польща Рівненські рятувальники провели екскурсію по історичним пам’яткам міста, а також гості мали можливість сфотографуватися біля скульптури герою-вогнеборцю, що знаходиться на алеї кованих скульптур обласного центру.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Відбулися урочисті збори з ...

КОМЕНТАРІ