Рятувальники провели урочисті збори з нагоди Дня незалежності України

Рятувальники провели урочисті збори з нагоди Дня незалежності України

23.08.15 12:28 0 609
21 серпня у Чернігові в обласному Управлінні ДСНС України відбулися урочисті збори з нагоди 24-ї річниці Дня незалежності України. Вітаючи підлеглих, начальник Управління полковник служби цивільного захисту Юрій Бреус зачитав особовому складу поздоровлення, яке надійшло від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Далі у своїй промові Юрій Бреус зазначив: «Проголошення незалежності України реалізувало вікові демократичні прагнення українського народу до національного відродження, духовної свободи і культурного піднесення та започаткувала нову епоху в нашому житті. Нині ми усвідомлюємо, що творення держави, її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок. Тож нехай потужне джерело вашого таланту, працьовитості, натхнення і енергії будуть прикладом служіння Україні та примножують її славу».

В ході урочистого зібрання керівник обласного пожежно-рятувального гарнізону вручив ряду співробітників апарату й підпорядкованих підрозділів Управління Почесні грамоти, грамоти і подяки ДСНС України, Чернігівської обласної державної адміністрації та обласної ради за проявлену мужність і героїзм під час ліквідації надзвичайних ситуацій, за сумлінне ставлення до службових обов’язків і високий професіоналізм. Начальнику Менського районного відділу присвоєно чергове спеціальне звання підполковник служби цивільного захисту. Крім того, оголошено наказ Управління, згідно якого заохочено ще 77 рятувальників.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: рќР° ...
Наступна новина: У Львові відбувся тренінг ...

КОМЕНТАРІ