Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували 6 пожеж,що виникли внаслідок необережного поводження громадян з вогнем

Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували 6 пожеж,що виникли внаслідок необережного поводження громадян з вогнем

23.08.15 14:21 0 574
За минулу добу на Чернігівщині рятувальники ліквідували 6 пожеж, що виникли внаслідок необережного поводження людей з вогнем.

Так, о 02:05 у Козелецькому районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння будинку у с. Євминка. Подолавши відстань у 17 км, на місце події прибуло з м. Остер пожежно-рятувальне відділення. У цей час палали стіни та дах оселі. Рятувальники одразу приступили до гасіння. О 02:52 вони локалізували, а о 05:00 остаточно ліквідували пожежу та завадили їй поширитися на сусідні подвір’я. Полум’я встигло пошкодити стіни та знищити дах будинку. За попередніми даними причиною лиха стало займання сухої рослинності на подвір’ї через необережне поводження з вогнем. Винна особа встановлюється.

Інші 5 пожеж сталися на відкритій місцевості поблизу або безпосередньо у самих населених пунктах області. Внаслідок цього вигоріло 4,7 га території. Лише завдяки оперативному реагуванню рятувальників вдалося запобігти розповсюдження вогню на помешкання та господарчі споруди.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають громадян бути обережними у поводженні з вогнем, не кидати непогашені сірники, недопалки та не спалювати суху рослинність чи сміття.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ