Тернопілля: на «Фольк-фест» прибули учасники з Донецької та Луганської областей

Тернопілля: на «Фольк-фест» прибули учасники з Донецької та Луганської областей

23.08.15 16:00 0 545
Учасники Всеукраїнського фольклорно-етнографічного свята «Фольк-фест» з Полтавської, Луганської, Донецької і Кіровоградської областей прибули 22 серпня на Тернопільщину.

На залізничному вокзалі міста Тернополя їх зустрічали голова обласної державної адміністрації Степан Барна, представники департаменту культури, релігій та національностей облдержадміністрації.

Степан Барна зауважив, що для Тернопільщини є великою честю приймати учасників з різних регіонів України.

«Ми маємо чим пишатися, маємо що презентувати, - наголосив Степан Барна. – А цей захід проводимо, щоб об`єднати українців з різних регіонів. У нас – одна культура, одна мова, одна душа. І нікому не вдасться нас розділити. Україна – єдина! Це вкотре підтверджує наш фестиваль».

Також очільник краю зауважив, що фольклорно-етнографічне свято «Фольк-фест» стане «родзинкою» Тернопілля і буде проводитися щороку.

Нагадаємо, учасники фестивалю візьмуть участь в урочистому піднятті Державного Прапора України, покладанні квітів до пам'ятників видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України. Відтак відбудеться театралізована хода учасників Всеукраїнського фольклорно-етнографічного свята центром міста до Співочого поля.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Физическая современная ...
Наступна новина: «Українці,єднаймося!»

КОМЕНТАРІ