У Запоріжжі щотижня проходитимуть ярмарки на підтримку українських бійців

У Запоріжжі щотижня проходитимуть ярмарки на підтримку українських бійців

23.08.15 17:03 0 495
У Запоріжжі з ініціативи комітету волонтерів при облдержадміністрації щотижня проходитимуть ярмарки, на яких збиратимуть кошти на потреби українських військових.

Перший із них відбувся 22 серпня на площі Фестивальній. Відвідувачам пропонували придбати різноманітні сувеніри, м’які іграшки, а також взяти участь у плетінні маскувальних сіток.

«Такі ярмарки проводилися раніше, але ми вирішили зробити це системно, щоб люди знали, що кожної суботи можна сюди прийти та щось придбати, таким чином зробивши внесок волонтерській організації, яка щось відвезе бійцям.

Також є патріотично-виховний момент. Діти підходять і плетуть маскувальні сітки, можуть щось придбати або батьки куплять значок чи шеврон. І, таким чином, дитина співвідноситиме це з Батьківщиною. Хоч як би це пафосно не лунало, але все закладається у дитинстві», – зазначив голова комітету волонтерів при Запорізькій облдержадміністрації Михайло Сушко.

В ярмарку взяли участь чотири волонтерські об’єднання Запоріжжя. Організатори планують збільшити кількість учасників заходу до десяти організацій. Волонтерські ярмарки відбуватимуться щосуботи з 10 до 17 години, передає «Радіо Свобода».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что такое репродукция ...

КОМЕНТАРІ