рятувальники відзначили 24-ту річницю Незалежності України

рятувальники відзначили 24-ту річницю Незалежності України

23.08.15 13:47 0 498
21 серпня в залі засідань Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 24-ї річниці Незалежності України.

На святковий захід до рятувальників завітали почесні гості: заступник Голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, секретар Хмельницької міської ради Костянтин Чернилевський та представник Хмельницької обласної Ради Віктор Ніконішен. У переддень свята вони сердечно вітали рятувальників із найбільш урочистим державним святом та неодноразово наголошували, що наша служба завжди перебуває на передовій лінії боротьби із будь-якими стихіями, і саме рятувальники несуть мир та спокій громадянам. За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків були відзначені кращі працівники подяками, грамотами та цінними подарунками.

В свою чергу, начальник Головного управління Едуард Братко привітав усіх присутніх з нагоди великого національного свята нашої державності та побажав міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, вручив відомчі нагороди Кабінету Міністрів України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та ГУДСНС, а також вручив погони рятувальникам, яким присвоєні чергові спеціальні звання. Крім того, присутні почули привітання від імені Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області

Журна «Пожежна та техногенна безпека» №5
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ