: а підприємстві «Водоканал» в м. Старокостянтинів виявили втрат на суму майже 1,2 млн. гривень

: а підприємстві «Водоканал» в м. Старокостянтинів виявили втрат на суму майже 1,2 млн. гривень

23.08.15 12:28 0 583
Фахівці структурного підрозділу Державної фінансової інспекції в Хмельницькій області – Шепетівської об’єднаної держфінінспекції – провели ревізію підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «'одоканал» м. Старокостянтинів, де виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму майже 1,2 млн. гривень.

Так, підприємством всупереч законодавству надано необґрунтовані субсидії та пільги населенню з оплати послуг з технічного обслуговування внутрішньо-будинкових мереж водопостачання та водовідведення на загальну суму 598,61 тис. грн, витрати на які відшкодовані за рахунок бюджетних коштів. Кошти в сумі 300,0 тис. грн, які надійшли з міського бюджету на поповнення статутного фонду для капітальний вкладень, всупереч законодавству використано на інші цілі, а саме на сплату податків та єдиного соціального внеску і на оплату вартості споживчої електроенергії. Також, підприємством оплачено вартість виготовлення технічної документації, яка фактично відсутня в наявності на загальну суму 105,36 тис. гривень.

'наслідок не вжиття заходів щодо своєчасного стягнення дебіторської заборгованості, яка виникла через несвоєчасну сплату платежів за водопостачня і водовідновлення та по якій сплив термін її стягнення, підприємством втрачено доходи на суму 85,06 тис. гривень.

: .
ֲ
3 (: 0)

в