В Управлінні ДСНС в області відбулися урочистості з нагоди 24-річниці Незалежності України

В Управлінні ДСНС в області відбулися урочистості з нагоди 24-річниці Незалежності України

23.08.15 17:44 0 615
З нагоди величного свята Української державності – 24-ої річниці Дня Незалежності України - в Управлінні ДСНС в області відбулися урочисті збори.

Відкриваючи заходи, зі словами привітання до присутніх звернувся т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Ігор Оксентюк. Ігор Володимирович у своєму виступі зазначив, що цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу і відзначається як найголовніше свято нашої країни. Ця знаменна дата навіки увійшла в історію нашої держави, ознаменувавши наше віковічне прагнення до свободи та незалежності, яке ми зараз захищаємо, до демократичних цінностей та європейської перспективи розвитку.

Також присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих.

Учасники зборів переглянули короткометражний документальний фільм про історію здобуття незалежності України, який повернув їх до витоків становлення конституційної суверенності держави.

Святковості урочистостям додав момент нагородження. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди відзначення 24-ої річниці Незалежності України кращих працівників служби було нагороджено відзнаками та грамотами ДСНС України, Управління ДСНС в області та Івано-Франківської ОДА і обласної ради, а також присвоєно чергове спеціальне звання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Відлуння минулих воєн на ...

КОМЕНТАРІ