Закарпатські піротехніки знешкодили ще один вибухонебезпечний предмет

Закарпатські піротехніки знешкодили ще один вибухонебезпечний предмет

23.08.15 16:26 0 546
20 серпня фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили та знищили вибухонебезпечний предмет, виявлений на території Свалявського району.

Напередодні ввечері мешканець с. Сусково, збираючи ягоди неподалік від населеного пункту, вирішив помити руки в потічку за 500 м від траси Київ-Чоп. На березі чоловік знайшов підозрілий металічний предмет, про який о 15:08 повідомив до служби порятунку «101». Прибувши наступного дня на місце події, піротехніки ідентифікували його як артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни. ВНП транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця Ужгородського району, де о 12:45 знешкодили.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Установка кондиционера

КОМЕНТАРІ