Напередодні Дня незалежності України відзначили найкращих рятувальників

Напередодні Дня незалежності України відзначили найкращих рятувальників

23.08.15 13:42 0 539
За сумлінне та професійне виконання своїх обов’язків, сміливі та рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, досягнення високих результатів у трудовій діяльності та з нагоди 24-ї річниці незалежності України кращих рятувальників нагороджено грамотами

На початку урочистостей очільник оперативно-рятувальної служби області генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Нікітчук зачитав привітання Голови Держслужби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна з Днем незалежності. Після чого справа дійшла до нагород та присвоєння чергових спеціальних звань.

Шестеро співробітників були удостоєні почесними грамотами та грамотами від голови Держслужби. Високе та почесне звання – полковник служби цивільного захисту отримав – отримав начальник одного з районних підрозділів Управління ДСНС. Крім того за бездоганну службу та відданість Батьківщині, активну громадську діяльність, участь у героїко-патріотичному, духовно-моральному, культурно-естетичному вихованні молоді двоє працівників Управління нагороджені почесною грамотою Всеукраїнської Асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту, ще двоє – грамотою величі, честі і достоїнства.

На останок із підсумовуючим словом виступив Ігор Нікітчук, який привітав колег зі святом та побажав усім здоров’я, натхнення та родинного затишку. І, звичайно, подякував за сумлінну працю.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: водойма парку ...
Наступна новина: Луцьк: під час святкових ...

КОМЕНТАРІ