В Закарпатській області виноградівці продовжують допомагати воякам

В Закарпатській області виноградівці продовжують допомагати воякам

23.08.15 15:07 0 754
21 серпня 2015 року виноградівські націоналісті відправили черговий гуманітарний вантаж воякам "Легіону Свободи" на передову.

Виноградівські свободівці вчергове відправили на передову нашим побратимам посилку з продуктами харчування, зокрема сало, червоний перець і багато різних смаколиків, та іншими необхідними речами: дощовиками, засобами гігієни тощо.

"Стараємось відправляти посилки двічі-тричі на місяць. Ця добродійна справа дає хлопцям на передовій відчути наше тепло. Останні посилки направлені в батальйон "Січ", а саме Авдіївку, Курахове, Піски. Крім того, допомагаємо третій роті батальйону імені Кульчицького. Враховуючи зубожіння українського народу від дій цієї влади, відправляти допомогу на війну стає дедалі важче, однак, незважаючи на ці труднощі, сім'ї виноградівських націоналістів ні на хвилину не забувають про війну.

Звертаюсь до всіх небайдужих українців – війна ще не закінчилась, і наші герої вже більше року ризикують своїм життям, часто гинуть за нашу рідну Україну. Нещодавно ми поховали двох наших побратимів з окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ" (93 ОМБ) Олега Костюка та Данила Касьяненка. Вічна їм пам'ять! Звертаюсь до Вас, мої побратими та посестри, долучайтеся до забезпечення війська, кожна ваша гривня полегшить перебування наших героїв на війні з москалем, зігріє їх та наблизить нашу перемогу. Слава Україні! Слава неоціненному подвигу націоналістів у війні з московським окупантом!" – зазначив керівник районної організації ВО "Свобода" на Виноградівщині.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ