Високі рейтинги "Свободи" лякають закарпатських "князьків"

Високі рейтинги "Свободи" лякають закарпатських "князьків"

23.08.15 13:31 0 941
На Закарпатті продовжуються інформаційні напади на "Свободу" з метою дискредитувати організацію перед місцевими виборами. Місцеві "князьки" не на жарт запанікували з приводу того, що до місцевих рад нарешті пройдуть депутати, які відстоюватимуть інтереси громади, ламаючи корупційні схеми.

Після "жовтої" статті в "Голосі Карпат" та псевдосоціології, масово поширюваної містом, з'явився новий бруд, яким намагаються очорнити націоналістів.

Ідеться про сумнівний ресурс "Карпати Ньюз", на якому опублікували статтю з кричущим заголовком, що розлетівся мережею: "Троє малолітніх свободівців безсоромно обкрадали стареньких". Як насправді виявляється, в зазначеному матеріялі йдеться про жителів села Свобода, що на Берегівщині. Таким чином колишні "регіонали" намагаються маніпулювати громадською думкою, створюючи негативний образ конкретної політичної сили.

З приводу безпідставних звинувачень русинською громадською організацією "Кротон" щодо причетності націоналістів до акта вандалізму над пам'ятником Шандору Петефі в Ужгороді та статті на одному з місцевих сайтів, де намагаються звинуватити в цьому саме "Свободу", відповідально заявляємо: члени Всеукраїнського об'єднання "Свобода" жодним чином не причетні до даного інциденту.

Ужгородська міська організація ВО "Свобода" наголошує: подія, що відбулася 20 серпня з пам'ятником в Ужгороді, є не що інше, як політична провокація проти "Свободи". Враховуючи заяви маргінальної антиукраїнської організації "Кротон", не важко зробити висновки, що це скоїли проросійські провокатори, які намагаються викликати хвилі міжнаціонального напруження. Хочемо запевнити ворогів української держави – Закарпаття за останній рік стало у рази свідомішим та патріотичнішим, тому будь-які намагання дестабілізації є марними.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Відбулись ...
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ