Від окупованих територій треба відгородитися,– Кравчук

Від окупованих територій треба відгородитися,– Кравчук

24.08.15 12:08 0 568
Перший Президент України окреслив проблеми, з якими Українська держава підходить до 24 річниці проголошення незалежності.

«Ситуація цього року найскладніша за всю 24-річну історію незалежності України, бо народ розчарований і владою, і війною», – сказав перший президент України Леонід Кравчук.

Про це повідомляє УНН.

«Український народ дуже розчарований і владою, і війною. Нинішня влада робить чимало, але не все. Комунікації влади з народом та з політикумом недостатні», – сказав Кравчук.

При цьому Кравчук зауважив, що за півтора роки таки вдалося сформувати боєздатне військо.

«Однак влада не зуміла подолати корупцію. Не зуміла об’єднати міжнародну спільноту, аби вона вплинула на припинення війни на Донбасі»,- сказав Кравчук.

Перший Президент України як член Конституційної комісії, вважає, що зміни до Конституції необхідні, особливо в аспекті децентралізації.

Щодо долі окупованих територій на Сході, то перший Президент України вважає, що треба їх облишити.

«Як бути з Донбасом? Погоджуюся, що на окупованих територіях живуть не лише бандити й сепаратисти, а й патріоти. Допомогти їм важко і зараз неможливо. Якщо там є патріоти, то нехай вони зроблять свій Майдан, як тут люди у Києві зробили, і виженуть ту владу. Чи чули ви побажання тих патріотів, чи присилали вони сюди звернення, листи з проханням допомогти їм? Тому не треба нам себе обманювати. Треба від окупованих територій відгородитися. Так робиться в усьому світі. Я знаю, що Президент Петро Порошенко близький до такого рішення», – розповів Кравчук.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Буковини ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ