Івано-Франківщина:  в області зареєстровано 18 пожеж

Івано-Франківщина: в області зареєстровано 18 пожеж

24.08.15 12:18 0 649
22 серпня о 10:22 в обласному центрі Івано-Франківськ по вулиці Софіївка виникла пожежа недіючої житлової будівлі. Вогнем пошкоджено дерев’яне покриття на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Пообіді поблизу села Чернятин Городенківського району на автодорозі «Городенка-Коломия» горів вантажний автомобіль «Камаз». Вогнем знищено кабіну автомобіля та моторний відсік. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки в моторному відсіку автомобіля.

Вже о 16:05 богородчанські рятувальники виїжджали на гасіння загорання оборогу з сіном в селі Нивочин. Вогнем знищено 8 т сіна. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Вже через годину за сигналом «Тривога» довелося виїжджати і галицьким рятувальникам. В селищі Більшівці сталася пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ще дві пожежі того дня довелося ліквідовувати івано-франківським вогнеборцям по вулиці Г.Хоткевича – в першому випадку виникло загорання в металевому гаражі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. А вже через дві години пожежа сталася на балконі житлової квартири на четвертому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Причини виникнення обох пожеж встановлюються.

11 пожеж за минулу добу виникло в екосистемах – горіли суха трава, сміття, чагарники та стерня. А на Рогатинщині в селі Потік зареєстровано загорання торфу окремими осередками на закинутому торфовищі. У більшості до виникнення цих пожеж призводить необережність людей у поводженні з вогнем.

З метою недопущення виникнення таких пожеж Управління ДСНС України у Івано-Франківській області звертається до всіх жителів області припинити випалювати сухотрав’я та дотримуватися елементарних вимог перебуваючи на природі, дачній ділянці, приватному та житловому секторі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ