У Чернівцях відзначили День Державного Прапора України

У Чернівцях відзначили День Державного Прапора України

24.08.15 12:12 0 613
23 серпня, на Центральній площі Чернівців відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. Розпочався святковий захід із хвилини мовчання в пам'ять усіх загиблих у боротьбі за Незалежність, учасників Революції Гідності, воїнів-захисників України, що полягли в зоні антитерористичної операції.

Опісля представники влади, громадськості, духовенства, військові, правоохоронці і небайдужі чернівчани поклали квіти до підніжжя пам'ятника Т.Г.Шевченку.

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та військовий комісар Чернівецької області, полковник Віталій Чурай вручили ордени “За мужність” ІІІ ступеня сім'ям військових, загиблих під час проведення АТО .

Також відбулася офіційна церемонія підняття жовто-блакитного стягу. Державний прапор підняли під мелодію гімну України та постріли автоматів.

Після урочистостей розпочався святковий концерт, на якому для чернівчан виступили буковинські виконавці та колективи установ культури міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ