На Волині засудили шахрайку

На Волині засудили шахрайку

24.08.15 13:12 0 648
За рішенням суду жінці доведеться сплатити штраф і відшкодувати потерпілій завдану матеріальну та моральну шкоду.

Подія трапилася у січні в місті Ківерці. Шахрайка зателефонувала до консультанта однієї із косметичних компаній, щоби отримати товар під реалізацію. Жінка переконала консультанта надати товар в кредит, пообіцявши в якості гарантії повернення грошей за замовлений товар передати свій паспорт. При цьому вона повідомила, що за товаром підійде її людина, яка і передасть документ.

Тож консультант віддала незнайомому чоловікові товар на суму 6446 гривень, а натомість отримала паспорт замовниці у якості застави.

Замовниця косметики обіцяних грошей за товар не повернула, тож потерпіла із відповідною заявою звернулася до правоохоронців. Натомість шахрайка звернулася до Ківерцівського районного сектору управління державної міграційної служби із заявою про втрату власного паспорта.

У судовому засіданні обвинувачена заперечила свою причетність до вчинення вказаного злочину.

Ківерцівський районний суд Волинської області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, призначив жінці штраф – 850 гривень. Суд зобов'язав шахрайку сплатити на користь заявниці 6500 гривень матеріальної та 500 гривень моральної шкоди.

Прес-служба УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ